Dupa estimarile facute in zonele afectate de inundatii, primaria comunei Pechea a cerut un numar de 20 de module pentru sinistrati (containere). Acestea vor fi utilizate de oamenii a caror case au ramas fara pereti si in care nu se mai poate locui.

Cine a luat decizia?

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi cerinta a fost facuta de Consiliul Local pentru Situaţii de Urgenţă din Pechea. Comuna noastra a fost cel mai greu incercata de necazuri, cu peste 20 de case afectate grav, urmand Cuza Voda cu 13 si Slobozia Conachi cu doua.

Pompierii ajuta sinistratii

In continuare, pompieri din diferite zone ale din regiune, sunt in comuna noastra ajutand pe cei afectati cu tot ce este posibil, de la curatat casele si curtile de mâl pana la impartirea de ajutoare(haine, apa potabila, alimente, etc).

pechea-info_sinistrati_ajutati_de_pompieri-1

Fotografii preluate de pe Isuj Galati. Astazi, 18 Octombrie 2016 Pompierii au distribuit saci de dormit din partea Crucea Rosie.

Ieri, 17 Octombrie 2016, Pechea a primit vizita milionarului Gigi Becali. Acesta a adus: Lopeți, pături, roabe, saltele, peste 60.000 litri de apă si o mare cantitate de alimente;

Click pe imagine pentru a vedea postarea cu Gigi Becali la Pechea, integral.

gigi_becali_pechea_inundatii_2016

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ