Noua Piata Agroalimentara din Pechea

0
1153

Proiectul “Piata agroalimentara Comuna Pechea, judetul Galati”

In cadrul contractului de lucrari pentru proiectul de investitii „Piata agroalimentara Comuna Pechea, judetul Galati” se va realiza obiectivul de la fundatii pana la receptia finala a acestuia, prin executia urmatoarelor categorii de lucrari:

a) lucrari de arhitectura: -Compartimentari, finisaje, tamplarie.
b) lucrari de rezistenta: -Fundatii -Structura metalica de rezistenta
c) lucrari la instalatii:
c1. Instalatii sanitare -Realizarea instalatiei de apa potabila si apa calda menajera. -Minim un hidrant exterior pentru incendiu.
c2. Instalatii termice si ventilatii -Montarea unei centrale termice cu combustibil solid -Realizarea in totalitate si complet echipata a instalatiei de incalzire. -Montarea de aparate de aer conditionat de tip monosplit.
c3. Instalatii electrice -Tablouri electrice -Realizarea intregii instalatii electrice adaptata la conditii de exploatare -Montare iluminat de siguranta -Realizarea instalatiei de trasmitere semnal tv, internet si telefon -Montare senzori de fum cu avertizare acustica -Montare sistem de supraveghere.

Valoare Proiectului

Valoarea totala estimata pentru „Piata agroalimentara Comuna Pechea, judetul Galati”, este de 3.979.060,14 lei fara TVA, din care, 350.673,58 lei fara TVA – reprezinta valoarea cheltuielilor diverse si neprevazute, respectiv 10% din valoarea estimata fara organizarea de santier si diverse si neprevazute.

Tinem sa precizam ca termenul limita al finalizarii proiectului era 23.05.2016, care este deja depasit. Oare cine trebuie sa raspunda pentru aceste intarzieri? Pe banii cui se suporta aceasta depasire a lucrarilor?

Parerea ta conteaza

Care este parerea ta cu privire la aceasta investitie?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ