Lucian Bute depistat pozitiv dupa meciul cu Badou Jack

0
342

Pugilistul nostru, Lucian Bute se pare ca a cazut testul anti-doping, fiind depistat pozitiv dupa meciul disputat impotriva lui Badou Jack.

Potrivit unui comunicat de presa din partea celor de la WBC(World Boxing Council) – “WBC a fost notificat de Comisia de Lupte și Box din DC în legătură cu descoperirea substanței interzise Ostarine, la testul anti-doping al lui Lucian Bute.”

Ce substanță interzisă s-a descoperit?

Ostarine(MK-2866) – Substanța descoperită – Este un steroid anabolizant din familia Androgen Receptor Modulator care figurează pe lista substanțelor interzise încă din anul 2008.

Ce risca Lucian Bute?

Dupa aceasta depistare, pecheanul nostru risca incheierea carierei, deoarece regulile din sport la ora actuala devin din ce in ce mai stricte; Mister KO mai are inca o sansa sa scape de aceasta sentinta deoarece decizia WBC nu este definitiva. Testarea probei B va scoate la iveala daca pugilistul nostru a folosit sau nu substante interzise;

Reactia lui Lucian Bute:

Dupa stirile care au aparut in mass-media, stirea a aparut si la urechile lui Lucian: ”Ieri a apărut o ştire că am fost testat pozitiv pentru o substanţă interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu ma primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletică din WASHINGTON. Personal, eu sunt surprins şi dezamăgit de această ştire. Am o lungă carieră în spate şi am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv. Comform protocolului va avea loc un nou test la eşantionul “B” şi voi aştepta acest nou test înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanţe interzise şi sunt convins că se va face lumină în acest dosar”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ