Guvernul nu deblocheaza ajutoarele pentru sinistrati! Proteste in strada la Slobozia Conachi

0
526

Nu exista o data and vor sosi ajutoarele din partea Guvernului

Miercuri, 23 Noiembrie 2016 in fata primariei din Slobozia Conachi(una din comunele afectate de inundatiile de anul acesta, pe langa Pechea, Cuza-Voda) a avut loc un protest de amploare. Oamenii au iesit in strada pentru a-si arata nemultumirea legata de incertitudinea ajutoarelor care vor urma sa ajunga catre cei aflati in nevoi si necaz din cauza viiturilor.

In prag de iarna, majoritatea caselor afectate de inundatii sunt pline de mucegai, pereti uzi, ce sa mai zicem de cei care au ramas chiar si fara pereti?

Galerie foto cu protestul de astazi:

Autoritatile locale

In prima instanta, localnicii afectati au cerut ajutorul primariilor din comunele din care apartin. Autoritatile locale au impartit ajutoare, constand in: mancare, haine, apa dar despre bani pentru repararea caselor, nimic, deoarece banii vin din partea Guvernului care se incurca in birocrarie; Probabil campania electorala e mai importanta.

De ce oare atat de multa ignoranta din partea celor aflati la putere?

Pechea se afla in aceeasi situatie

Macar acum, in prag de alegeri parlamentare, ne gandim noi, ar trebui sa se miste ceva pentru a strange voturi; Dar oare de ce nu se intampla acest lucru?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ