Inundații 2013-2016

Aproape după 3 ani de la ultimele inundații, comuna Pechea este din nou greu încercată de necazuri. După ploaia abundenta din noapte de 11 spre 12 Octombrie, apele au început sa intre dinspre Rediu-Suhurlui în comuna Pechea.

Jandarmeria Galați a intervenit în zonă

Deoarece situația a scapăt de sub control, din nou, la fel ca în anul 2013, Pompierii Militari și Jandarmeria Galați au participat la operațiuni ample de salvare a celor încercați de aceasta calamitate; la aceste acțiuni au participat multi consăteni din comuna noastră.

Utilaje Grele Pentru Salvări

Cetatetii comunei s-au mobilizat, iesind cu tractoare, excavatoare, chiar si barci pentru a incepe actiunile de salvare a celor ramasi blocati in case si pentru a salva ce se mai putea din animale si pasari.

Apa de peste 1 metru pe străzi

Deoarece apa a început sa crească din ce în ce mai mult, s-a intervenit cu bărci de salvare. Necazurile abia de acum încep, multi dintre oameni și-au pierdut toate animalele și pasările din gospodarii, pe o vreme foarte rece. Cu bărcile au fost salvate ce a mai rămas din animale. Cel mai important lucru este ca nu s-au pierdut vieți omenești.

Cu Excavatorul in Centrul Comunei

La amiaza oamenii au putut fi transportati prin ape doar cu ajutorul carutelor si excavatoarelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ