Cristian Hammer vs Erkan Teper

Boxerul Pechean, Cristian “Hammer” Ciocan va boxa in aceasta seara, la categoria grea contra boxerului turc, Erkan Teper.

Meciul se va disputa la Hamburg pentru titlul european WBO(World Boxing Organization); in cazul in care consatenul nostru va invinge in meciul de diseara, avand cetura WBO va putea boxa direct pentru centura mondiala WBO la categoria grea. Ambii pugilisti, Erkan Teper si Cristian Hammer vor reprezenta Germania in aceasta seara.

Cine este Erkan Teper?

Conform Boxrec turcul Erkan Teper este neinvins la categoria sa, ba mai mult decat atat, 10 din victoriile sale au fost prin KO(63% din victorii). Acesta este pe locul 8 din 1332 de pugilisti din categoria sa.

erkan_teper_vs_cristian_hammer
Captura preluata de pe boxrec.com

Va castiga Cristian Hammer meciul?

Pecheanul nostru, Cristian “Hammer” Ciocan nu se afla pe pozitia 25 din 1332 de pugilisti la categoria sa, cu 19 victorii si 4 infrangeri din totalul de 23. Din cele 19 victorii, Hammer are la activ 11 KO-uri, cu unul mai mult decat Erkan Teper. Tinand seama de experianta mai vasta a pecheanului nostru, noi credem ca va triumfa in fata turcului.

erkan_teper_vs_cristian_hammer2
Captura preluata de pe boxrec.com

Ciocan intra in ring cu moralul ridicat dupa cele trei victorii la rand din ultima perioada. Castigatorul dintre Ciocan si Teper va deveni challenger obligatoriu pentru invingatorul dintre Wladimir Klitschko si Anthony Joshua, pentru centura mondiala.

Meciul dintre cei doi se va disputa la miezul noptii, in jur de orele 00:20;

Care este parerea ta?

Daca ai un pronostic sau parere despre meciul de astazi, iti poti lasa parerea in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ