Update: Procentaj Final Alegeri Pechea 2016 – Diagrama Interactiva

0
2245

Alegeri Locale pentru Primarie 2016

Se pare, conform rezultatelor postate de EXIT POLL la Ora de referinta 05:40 AM(astazi), domnul Mihaita Mancila a iesit din nou primar al comunei Pechea, obtinand peste 60% din voturile alegatorilor.

Cat a obtinut Mihaita Mancila?

Totalul persoanelor care au votat pentru ramanerea lui Mihaita Mancila la primaria comunei, se ridica la 2454! Tinem sa precizam ca totalul persoanelor care s-au prezentat la vot a fost de 4017.

Cate voturi a obtinut Marin Meca?

Pe locul al doilea, in cursa pentru primaria comunei Pechea, se afla Marin Meca. Acesta a obtinut peste 30% din voturi, mai exact 1325 din totalul de 4017 persoane care au votat!

Dar Stanciu Crisan?

Cel din urma din aceasta competitie sa afla Stanciu Crisan. Acesta a obtinut un procentaj micut, de 5.9% din total(238 voturi din totalul de 4017)

Mai jos va prezentam diagrama voturilor:

In cazul in care vor aparea noi modificari ale procentajelor, Pechea.info vă va tine curent in timp real!

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNoul Primar al Comunei Pechea
Articolul următorFotografii Vechi din Pechea
Pechea.info este site-ul oficial al celei mai mari comune din Judetul Galati, Pechea. Acest site contine informatii, postari de actualitate exclusiv dedicate comunei noastre! Pe site sunt create sectiune speciale pentru Fotografii, Filmari Video, Stiri, Date despre Comuna si multe altele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ